Jakten på digitale abonnenter fikk fart i 2015. Ved årets utløp hadde TB nesten 17.000 registrerte digitale kunder - AiD-brukere. 2015 ble også et godt år for redaksjonelle priser.
Prosjektet Jakobs Fordommer vakte nasjonal oppsikt, og ble stort på sosiale medier i tillegg til papiravis, mobil, nett og web-TV.
Journalistene Jakob Semb Aasmundsen og Bjørnar K. Bekkevard fikk da også Amedias pris for beste lokaljournalistikk i 2015.
- I vår Vær varsom-plakat heter det at «pressen har et spesielt ansvar for at ulike syn kommer til uttrykk» og som oppgave «å beskytte enkeltmennesker og grupper mot overgrep og forsømmelser.» Mediehusets prosjekt går inn i denne tradisjonen på en ny måte når den lar oss få møte personer og grupper vi har fordommer mot – og konfronterer disse fordommene, ikke bare med fakta, men med levende mennesker, som har en historie å fortelle, sa juryen for Amedia-prisen.
– Det motet Tønsbergs Blad har vist ved dette prosjektet beviser at regler er til for å brytes. Det markerer starten på en ny tid for journalistikken. En tid som er basert på åpenhet, raushet og medmenneskelighet, sa Jakob Semb Aasmundsen i sin takketale.
I Vestfold Journalistlags prisutdeling for 2015 var det Tønsbergs Blads journalist Øystein Sørumshagen som fikk gjeveste priser, både Årets Nyhetsak og Den store journalistprisen i Vestfold.
Temaet var verken «sexy», lett tilgjengelig, særlig fengende eller forståelig for folk flest. Men den stortingsvedtatte uførereformen rammet hardt. Øystein Sørumshagen fikk tid og rom fra ledelsen til å grave i dokumenter. Så snakket han med folk som tapte på reformen. Da løsnet det, i flere saker fikk leserne en lett tilgjengelig innføring i problemstillingen.
Resultatet var at ofrene fikk en stemme, politikere måtte svare for seg, og Sørumshagen fikk to priser.